Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2015 00:32 - Идея спонсорирана от Европейският съюз
Автор: belovgeorgi Категория: Бизнес   
Прочетен: 722 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Добър вечер, днешният блог съм го отделил, за една по специфична тема. Не е тайна, че в днешно време, ако искаш да направиш нещо значимо, не можеш да се справиш сам. В 21ви век, ние сме зависими най-вече един от друг. Зад всеки добър бизнесмен стой един екип от хора, които работат за "всеобщото благо". Може да си помислите, този на къде бие хах. В последните години е "модерно" да се прави бизнес с евро субсидии. Днешната идея, която ще развия планново и ще споделя с вас е свързана със слънчевата енергия, яко нали?!
Първо ще ви споделя линк, който може да разгледате, общо взето в него е обяснено, как да кандидатстваме за финансиране!
http://www.strategma.bg/upload/docs/ECC_Part2_bg.pdf
Момента на самата идея. Всеки един от нас е забелязал, че в местността в която живее има улично осветление, точно така уличните лампи. Разровихте в интернет и да ви споделя, идеята която ще ви представя, вече е осъществена на доста местна из целия свят. Става въпрос за фотоволтаици. Да представете си, че вместо да се пуска ток на всяко улично осветление, то може да се зарежда през деня, когато е слънчево! Разбира се става въпрос за определени сезони или за определени географски местности, но това ще е винаги един плюс в енергетиката. Само се замислете, над всяка лампа да има соларен панел, който сам да генерира своята енергия, страхотно нали?! Тук е момента на евро фондовете и екипната работа. Не можеш да направиш, такъв вид проектиране, без да имаш огромен капитал и съдействието на общината. Близък мой човек работеше по това в няколко български градове и постигна добър резултат. Отне доста време, пожене зад този проек освен неговият екип, стоеше и общината на съотвената местност.
Накратко искам да обясня, за да не отекчавам блога, помислете над някоя гениална идея, не трябва да е свързана, като тази с енергетиката, може да пробвате в селското стопанство, в търговията, в строителството и т.н. Ще ве споделя още един линк на европейският съюз, където е обяснето финансирането, управляването на средства и кандидатстването. http://europa.eu/about-eu/funding-grants/index_bg.htm
Това беше моят блок, надявам се да ви е харесал, ако имате добри идеи споделете ги, като коментар под блога, благодаря за отделеното време и приятна вечер.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belovgeorgi
Категория: Бизнес
Прочетен: 17681
Постинги: 5
Коментари: 6
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031